William McCarthy naar de Melkweg

Ticketmaster
William McCarthy naar de Melkweg
William McCarthy naar de Melkweg

Sinds de allerlaatste tour van zijn band Augustines, heeft singer- songwriter William McCarthy alles behalve stil gezeten. Hij is klaar voor zijn tweede solo-tour deze lente waarin hij doet wat hij het beste kan: het vertellen van verhalen, het zingen van liedjes die hij de afgelopen 15 jaar schreef en het voorlezen uit zijn dagboeken. Iedereen die ooit een Augustines concert heeft bezocht, weet hoe dicht William bij zijn publiek staat. Zijn solo-show vindt plaats in een simpele, eerlijke setting waarbij hij persoonlijke verhalen vertelt. Niet te missen voor de echte fans!

William McCarthy
Datum: 17 April
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop vanaf 24 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek