Dinosaur Jr. naar Paradiso

Ticketmaster
Dinosaur Jr. naar Paradiso
Dinosaur Jr. naar Paradiso

Dinosaur Jr. is ook 33 jaar na oprichting nog een van de belangrijkste spelers in het noiserockgenre. Ze hebben jankende gitaarsolo’s tot kunst verheven, en zijn van grote invloed geweest op de alternatieve gitaarmuziek van vandaag de dag. In originele bezetting, met naast voorman J Mascis ook bassist Lou Barlow en drummer Murp, is de rockband onuitputtelijk en onverminderd populair. Dat leek in 1997 niet zover te kunnen komen, toen de band ogenschijnlijk definitief de handdoek in de ring gooide.

In 2005 keerde de band terug met een reünie welke gevolgd werd door album ‘Beyond’. Vorig jaar bracht Dinosaur Jr. hun elfde studioalbum ‘Give a Glimpse of What Yer Not’ uit. Het zo herkenbare Dinosaur Jr.-geluid wordt krijgt ook op deze plaat weer een nieuwe dimensie en live heeft de band een bezwerend effect op zijn publiek. Keihard gebracht, maar wonderschoon.

Dinosaur Jr.
Datum: Woensdag 14 juni 2017
Zaal: paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 24 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek