Y&T naar Metropool

Ticketmaster
Y&T naar Metropool
Y&T naar Metropool

“Meniketti is one of the most underrated singers on the face of the earth.”, sprak Ronnie James Dio en die kan zelf ook een aardige strot opzetten dus die wist waarover hij sprak. En hij heeft het ook gewoon bij het rechte eind. Want Meniketti wordt niet vaak genoemd wanneer er gevraagd wordt naar legendarische kelen uit de hardrock maar hij is het wel degelijk. En Y&T is sinds 1974 al een force to be reckoned with in het heavy genre. Mooi dus dat ze weer op visite komen om dat te laten horen!

Y&T weet niet van ophouden en treedt eigenlijk non-stop de wereld rond. Het laatste studioalbum dateert dan ook al weer van 2010 maar dat zal de fans worst wezen. Want het maakt niet uit hoe oud de nummers zijn als de favorieten maar voorbij komen. Y&T heeft alle stromingen binnen de metal overleefd, zijn voorbeelden voor mega-acts als Metallica en Mötley Crue en verstaan ook de kunst van het schrijven van een powerballad. Live is de band op zijn best en dat kan je vanavond gaan zien. Spijkerbroek aan, haren los, vuisten in de lucht en gaan!

Y&T
Datum: di. 17 okt 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek