DMA’s naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
DMA’s naar de Tolhuistuin
DMA’s naar de Tolhuistuin

Britpoptijden worden opnieuw beleefd met DMA’s. De Australische groep groeide in 2014 in slechts enkele weken tijd van onbekend bandje naar favoriete nieuwkomer in de iTunes Album Charts met het nummer ‘Delete’. Sindsdien gaat het heel goed met de band en groeit de fanschare gestaag. De excentrieke Johnny Took treedt van de drie songwriters het liefst op de voorgrond. De afgelopen twee jaar speelde het drietal dan ook indrukwekkende shows in onder andere Paradiso Noord en op Down The Rabbit Hole en Lowlands. Het debuutalbum ‘Hills End’ kwam begin 2016 uit en zorgt ervoor dat de band de komende tijd niet meer te stoppen is. De muziek klinkt alsof het nog steeds 1995 is en Oasis en Blur er een geduchte concurrent bij hebben.

DMA’s
Datum: Zaterdag 06 mei 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 24 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek