65daysofstatic naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
65days- ofstatic naar Tivoli de Helling
65days- ofstatic naar Tivoli de Helling

De Engelse band 65daysofstatic staat al jaren op eenzame hoogte in de Europese instrumentale post-rockscene. Geen enkele band in hun genre slaagt erin om gitaren en electronica op zo’n organische manier te laten samensmelten tot hypnotiserende songs met meer laagjes dan spekkoek. 65daysofstatic is bovendien niet bang om zichzelf uit te dagen: na hun zesde album Wild Light (2013) maakten de heren de soundtrack bij de game No Man’s Sky, in 2016 uitgebracht onder de titel No Man’s Sky: Music For An Infinite Universe. Laat je vanavond onderdompelen in het universum van 65daysofstatic!

65daysofstatic
Datum: 20 juli
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek