Band of Horses naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Band of Horses naar Tivoli Vredenburg
Band of Horses naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse rockband Band of Horses brak in 2006 meteen door met hun debuutsingle The Funeral, een majestueus nummer dat tot op de dag van vandaag wordt ingezet bij emotionele momenten in tv-series en films. Muzikaal is de band moeilijk in een hokje te stoppen: het gaat van alt-country via indierock naar folkrock, met als enige constante factor de kenmerkende hoge zangstem van frontman (en oprichter) Ben Bridwell. Vorig jaar verscheen Band of Horses’ vijfde album Why Are You OK, waarop het vijftal – mede dankzij producer Jason Lytle (Grandaddy) – spannender klinkt dan ooit!

Band of Horses
Datum: 23 augustus
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek