Beerland naar Metropool

Ticketmaster
Beerland naar Metropool
Beerland naar Metropool

De eerste 2 edities van Beerland schreeuwen letterlijk en figuurlijk om een vervolg en dat vervolg komt er. Vandaar, by popular demand, Beerland 2017!

Een naam met een dikke knipoog, want we schenken uiteraard ook wel fris en een wijntje op Beerland. Maar de bands die vandaag spelen lenen zich uitermate goed om geconsumeerd te worden met een koude rakker in de hand. En wat is er nou mooier dan een dag lang genieten van moddervette rock in al zijn verschijningsvormen maar altijd met een lekker rauw randje?

Vandaag zie en hoor je een aantal bands die de poot vol op het gas hebben. En terwijl je je nekspieren overuren laat maken kan je ondertussen je keel smeren met een lekker biertje. Onze chefkok zorgt voor een BBQ menu (Barbecue All Nighter!) waarop je kan kauwen en de bands van vandaag zorgen voor meebrullers, vuistenindeluchtanthems, stagedivemateriaal en pitmakers! Het enige dat jij nog hoeft te doen is zorgen voor kaarten, goede zin en dorst!

Beerland
Datum: za. 14 okt 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 15:30
Aanvang: 16:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek