Carpet Crawlers naar de Boerderij

Ticketmaster
Carpet Crawlers naar de Boerderij
Carpet Crawlers naar de Boerderij

Bij de trouwe Genesis fans gaat er bij de naam ‘The Carpet Crawlers’ natuurlijk meteen een belletje rinkelen. Deze tribute band onder leiding van zanger Brian Cummins is inmiddels een goede bekende van de Boerderij. Dit concert staat in het teken van “The Invisible Touch” (1986), het veertiende studioalbum van Genesis. Daarnaast zullen ook andere klassiekers aan bod komen.

Nummers als ‘Land of Confusion’, ‘The Brazilian’ en uiteraard de titeltrack ‘Invisible Touch’ hebben er voor gezorgd dat Genesis is uitgegroeid tot één van de grootste bands in het progressieve rockgenre. Na meer dan 30 jaar laten de songs de harten van vele liefhebbers nog steeds harder kloppen. Met een flinke dosis Britse humor zet frontman Brian Cummins samen met zijn band een indrukwekkende tribute show neer.

Carpet Crawlers
Datum: zaterdag 14 okt 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek