Courtney Marie Andrews naar Doornroosje

Ticketmaster
Courtney Marie Andrews naar Doornroosje
Courtney Marie Andrews naar Doornroosje

De 26-jarige Courtney Marie Andrews is een singer-songwriter uit Phoenix. Sinds haar veertiende schrijft ze muziek en dit leidde tot haar debuutalbum ‘Urban Myths’ in 2008. Sindsdien leeft ze het muzikanten-leven door veel te spelen en regelmatig nieuw materiaal uit te brengen. Ook was ze achtergrondzangeres bij Damien Jurado en Jimmy Eat World.

Eind 2016 verscheen haar zesde album getiteld ‘Honest Life’. Hierop laat de Amerikaanse prachtige country folk horen, bij vlagen rauw en met de nodige americana invloeden. Het is een kwetsbaar album waar ze op een mooie manier haar gevoelens over onder andere heimwee en gemis heeft verwerkt. De vergelijking met Joni Mitchell is zeker niet ver weg en kan als compliment worden opgevat. Vanavond zal Andrews optreden met haar band.

Courtney Marie Andrews
Datum: 08 september
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
De kaartverkoop start zaterdag 4 maart om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek