Damian “Jr. Gong” Marley naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Damian “Jr. Gong” Marley naar Tivoli Vredenburg
Damian “Jr. Gong” Marley naar Tivoli Vredenburg

De Jamaicaanse reggae-artiest Damian ‘Jr. Gong’ Marley draagt de last van de naam Marley op zijn schouders, maar dat heeft hem er niet van weerhouden de beroemdste van de Bob Marley-kinderen te worden. Zijn doorbraak kwam in 2005 met het nummer Welcome To Jamrock, een reggae/hiphopkraker die tot op de dag van vandaag elke dansvloer on fiyah zet. Sindsdien rijgt hij de successen aan elkaar: met rapper Nas maakte hij het album Distant Relatives (2010) en Mick Jagger en Dave Stewart vroegen hem bij hun supergroep SuperHeavy. Marley’s nieuwe soloalbum Stony Hill komt eraan!

Damian “Jr. Gong” Marley
Datum: 14 juni
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek