Damian Marley naar ’t Paard

Ticketmaster
Damian Marley naar ‘t Paard
Damian Marley naar ‘t Paard

Net als zijn broers Stephen, Ky-mani, Julian en Ziggy, gaat Damian Marley, ook bekend als Junior Gong en Gongzilla, verder waar zijn vader moest stoppen: het verspreiden van reggae en het voortzetten van de spirituele revolutie.

Vaders voetsporen
Damian Marley trad al op vroege leeftijd in de voetsporen van zijn vader. Op dertienjarige leeftijd beklom hij de podia met ‘The Shepherds’ en op 22-jarige leeftijd drukte hij al een stevige stempel op nieuwe reggaemuziek met zijn eerste album ‘Mr. Marley’. Zijn grootste en meest belangrijke missie: de stem te vormen voor de mensen die, door welke omstandigheden dan ook, niet altijd zelf kunnen spreken.

Monstermash-up van dubstep en dancehall
In 2012 verkende de artiest de grenzen van muziek door de samenwerking aan te gaan met Skrillex. Het resultaat was de single ‘Make It Bun Dem’, welke door Rolling Stone ‘een monster mash-up van dubstep en dancehall’ werd genoemd. Ook in de afgelopen jaren tourde Damian non-stop over alle continenten en dat zal met een nieuw album op komst nog wel even zo doorgaan.

Damian Marley
Datum: 13 juni
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek