Diggy Dex naar Doornroosje

Ticketmaster
Diggy Dex naar Doornroosje
Diggy Dex naar Doornroosje

Diggy Dex is de artiestennaam van rapper, zanger en songwriter Koen Jansen. Diggyy Dex is al een jaar of tien een vaste waarde binnen de Nederlandse hiphop. September 2016 kwam zijn vijfde album, ‘Golven’, uit met daarop de hit ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ met JW Roy. De single is reeds platina en staat al meer dan een jaar op de playlist van diverse radiostations. Met dit nummer won hij de Buma NL Award ‘Beste Single Pop’ en liet hij Marco Borsato en Guus Meeuwis achter zich. De hits ‘Morgen Komt Het Goed’ en de huidige single ‘Laten We Dansen’ met Paul de Munnik staan ook op het album. Afgelopen zomer had Diggy Dex samen met Ali B de hit ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’.

Diggy Dex
Datum: 21 december
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek