Dilana Smith naar Hedon

Ticketmaster
Dilana Smith naar Hedon
Dilana Smith naar Hedon

Je kent Dilana Smith waarschijnlijk van de Voice of Holland, waar ze vriend en vijand verraste met een overdonderende mix van zang én rap. Voor de rockchick is de muziekwereld echter geen onbekende. In 2000 bracht ze haar debuutalbum Wonderfool uit, dat opgevolgd werd door Inside Out (2009), Beautiful Monsters (2013) en Rivers (2013). In de tussentijd speelde ze voorprogramma’s voor onder andere Aerosmith en Beth Hart, deed ze meerdere tours door Noord-Amerika, West-Europa en Zuid-Afrika en was ze te gast bij de wereldwijd populaire talkshow van Ellen Degeneres. Ook werkte ze met grote rock legendes als Tommy Lee, Mick Mars (Mötley Crue), Dave Navarro (Red Hot Chili Pepers) en Gilby Clark (Gun N’ Roses).

In Nederland scoorde ze maar liefst 2 top 40 hits met Do You Now en To All Planets. Sinds 2014 is de van oorspronkelijk Zuid-Afrikaanse weer bezig met touren, waar Europa, Amerika en Afrika nogmaals niet overgeslagen worden. In 2017 staan er twee albums op de planning, namelijk een album met eigen werk en een coveralbum. Live weet Dilana zalen altijd plat te spelen met een goed potje meertalige rock, waarbij de bluesrock afgewisseld worden met het zwaardere werk.

Dilana Smith
Datum: vr 28 april 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek