Tennyson naar Paradiso

Ticketmaster
Tennyson naar Paradiso
Tennyson naar Paradiso

Tennyson is een producersduo dat bestaat uit de Canadese Luke en Tess Pretty. Doordat hun vader altijd al drumde, is de muzikaliteit ze met de paplepel ingegoten. Als Tennyson maken ze al hun hele jeugd muziek, waarbij Luke de solo’s op zijn keyboard doet en Tess vooral de drumbeats voortbrengt. De wisselwerking tussen broer en zus maakt ze extra onvoorspelbaar op het podium, terwijl de melodieën altijd pakkend blijven.

Het debuut van Tennyson verscheen in de vorm van hun eerste EP ‘Like What’, waarmee ze al gauw werden ontdekt via Soundcloud. Ook het nummer ‘With You’ bleef niet onopgemerkt door de liefhebbers van ontspannen en gelaagde elektronische indie-muziek.Op donderdag 11 mei 2017 treedt het duo als live-act op in Paradiso.

Tennyson
Datum: Donderdag 11 mei 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.30 uur
Zaal open: 22.00 uur
Voorverkoop vanaf 3 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek