Bootsy Collins naar Paradiso

Ticketmaster
Bootsy Collins naar Paradiso
Bootsy Collins naar Paradiso

Funklegende en meesterbassist Bootsy Collins speelde mee in de vroegste versie van The J.B.’s – de begeleidingsband van James Brown – en is te horen op de legendarische nummers ‘Soul Power’ en ‘Sex Machine’. Daarna was Bootsy Collins actief in George Clinton’s Parliament en Funkadelic. Vanaf 1976 leidde hij zijn eigen band Bootsy’s Rubber Band, waarvan de eerste drie albums tot het essentiële P-Funk erfgoed behoren. Verschillende andere samenwerkingen, waaronder met Snoop Dogg, Fatboy Slim en Red Hot Chili Peppers, maken van Bootsy een ware pionier, ook in de hedendaagse popmuziek.

Bootsy Collins
Datum: Donderdag 22 juni 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek