The Bats naar Paradiso

Ticketmaster
The Bats naar Paradiso
The Bats naar Paradiso

Al 35 jaar speelt The Bats in originele bezetting. Het kwartet Paul Kean, Malcolm Grant, Robert Scott en Kaye Woodward startte in 1982 de invloedrijke rockband die anno 2017 nog steeds verfrissend klinkt. Door de jaren heen evolueerde hun geluid van countryfolk richting indierock. Dit jaar verscheen na vijf jaar weer een album, ‘The Deep Set’, de negende langspeler die de band uit Nieuw-Zeeland uitbrengt. Een album vol nummers met jengelende gitaren en zang om bij weg te dromen. The Bats is melancholisch maar nooit deprimerend, cathy en altijd origineel. En net als hun debuutalbum ‘Daddy’s Highway’ van dertig jaar geleden, klinkt The Bats vandaag de dag nog steeds tijdloos.

The Bats
Datum: Donderdag 08 juni 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 3 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek