Gruppo di Pawlowski naar Patronaat

Ticketmaster
Gruppo di Pawlowski naar Patronaat
Gruppo di Pawlowski naar Patronaat

Experimentele noiserock door dEUS gitarist. Mauro Pawlowski is zonder twijfel één van de meest kleurrijke figuren uit de Belgische muziekscene. Een creatieve duizendpoot, die er naast zijn gitaarwerk voor dEUS behoorlijk wat eigenzinnige projecten op na houdt.

In de jaren ‘90 verwierf hij uiteraard bekendheid met zijn Evil Superstars, maar nadien zijn we de tel van zijn muzikale escapades toch enigszins kwijtgeraakt. Zijn band Gruppo di Pawlowski heeft een meedogenloze impact. “Een asociaal feestorkest”, aldus de man zelf, waarbij de biografie rept over de gekte van Beefhart in combinatie met de wilde capriolen van Grinderman en het opzwepende van Mano Negra. Een flinke bak herrie, dat aansluiting vindt met de venijnige noiserock van bands als The Jezus Lizard en Shellac. Het Debuut album “Neutral Village Massacre” (2014) werd opgenomen met en bij Steve Albini in Chicago. Voor het tweede album, dat midden april verschijnt (V2), bleef de band dichter bij huis en trok de Ardennen in. Klaar voor nog meer geniale gekte.

Gruppo di Pawlowski
Datum: Do 29 juni
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek