Invitation to the sound of Jerney Kaagman and Earth&Fire in de Boerderij

Ticketmaster
Invitation to the sound of Jerney Kaagman and Earth&Fire in de Boerderij
Invitation to the sound of Jerney Kaagman and Earth&Fire in de Boerderij

Invitation to the sound of Jerney Kaagman and Earth&Fire is een must see & hear rockconcert/-docu over één van de eerste frontvrouwen in de Nederlandse popwereld, Jerney Kaagman en haar band Earth&Fire (1969 – 1983). Kaagmans authentieke stem, de complexe melodieën, teksten en arrangementen van bandoprichters Chris en Gerard Koerts zijn cultureel erfgoed en nog steeds een inspiratiebron voor hedendaagse bands. Zangeres Marieke Eelman (Nilsson, Eelman) en haar liveband gaan pure live-uitvoeringen brengen van de progrock-songs uit de jaren 70. De band speelt hits als Invitation, Seasons, Maybe Tomorrow Maybe Tonight, Storm & Thunder, Love of Life en de nummer 1-hits Memories en Weekend.

Naast een wervelende rockshow is Invitation to the sound of Jerney Kaagman and Earth&Fire een hommage aan de band en zangeres die in 2017 haar zeventigste verjaardag viert. Een documentaire met de originele bandclips, tijdsbeelden, de door Earth&Fire gebruikte vloeistofprojecties, ongepubliceerd fotomateriaal en beelden met de outfits van stijlicoon Jerney Kaagman. Speciaal voor dit concert zijn Kaagman en de gebroeders Koerts geïnterviewd. Nog één keer doen zij hun muzikale visie op Earth&Fire uit de doeken.

Invitation to the sound of Jerney Kaagman and Earth&Fire
Datum: vrijdag 12 mei 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek