JW Roy naar Doornroosje

Ticketmaster
JW Roy naar Doornroosje
JW Roy naar Doornroosje

Op het meest recente album ‘Dry Goods & Groceries’ keert JW Roy met veel succes terug naar zijn roots: de Americana. Het genre waarmee hij zijn trouwe fanschare opbouwde en waarmee hij album na album lovende kritieken oogstte. Het boek dat het album vergezelt geeft aan waar JW Roy zijn inspiratie vandaan haalde: het staat vol met verhalen over fotografie en ander beeld van gekoesterde en vergeten singer-songwriters outlaws en legendes.

JW Roy wordt alom gezien als de Americana vertolker van Nederland. Tijdens deze tour speelt hij met zijn band zijn nieuwe nummers als ‘Sixth Street’ en ‘Deeper Shades.

JW Roy
Datum: 18 mei
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek