Kempi naar Hedon

Ticketmaster
Kempi naar Hedon
Kempi naar Hedon

De Nederlandse rapper Kempi maakte van zijn passie voor hiphop zijn carrière, na een moeilijke jeugd in een arm gezin en verscheidene problemen met justitie. Hij maakte voor het eerst naam in 2006 met zijn mixtape Tsss Kempi, wat uiteindelijk leidde tot een platencontract met het Amsterdamse Top Notch label. In 2007 bracht Kempi twee mixtapes uit op het label, Mixtape 2: Rap ‘n’ Borie met daarop de underground raphit “Zoveel Stress”, en Mixtape 3.1. Zijn eerste volledige album Du Zoon (2008), met daarop de singles “Stratiblues” en “Wakker in du Cel”, was een top 10-hit in de Nederlandse albumlijsten. In 2011 kwam Het Testament van Zanian Adamus uit.

Kempi
Datum: za 01 april 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 23:00
Zaal open: 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek