Air Traffic naar Paradiso Noord / Tolhuistuin

Ticketmaster
Air Traffic naar Paradiso Noord / Tolhuistuin
Air Traffic naar Paradiso Noord / Tolhuistuin

Air Traffic is een Britse indierockband. De band heeft zijn naam gekregen omdat de leden repeteerden bij een vliegveld, waarbij de apparatuur signalen oppikte van de luchtverkeersleiding. Tien jaar geleden brachten ze hun enige studioalbum ‘Fractured Life’ uit, wat lovende kritieken kreeg en de band optredens op Rock Werchter, Lowlands en Pinkpop opleverde. Om dit jubileum te vieren, komen ze voor het eerst in zeven jaar weer met een tour. De muziek past precies in het rijtje bij The Enemy, The Pigeon Detectives en Razorlight. Wees gewaarschuwd, want het catchy nummer ‘Charlotte’ krijg je de rest van het jaar niet meer uit je hoofd.

Air Traffic
Datum: Maandag 02 oktober 2017
Zaal: Paradiso Noord / Tolhuistuin
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek