Yasiin Bey (Mos Def) naar Paradiso (Extra Concert)

Ticketmaster
maandag 3 april 2017 20:30 – Yasiin Bey (Mos Def) afscheidstour – Extra Concert
maandag 3 april 2017 20:30 – Yasiin Bey (Mos Def) afscheidstour – Extra Concert

Yasiin Bey, beter bekend als Mos Def, is een ware legende als het op hiphop aankomt. Sinds zijn geboorte in 1973 in Brooklyn heeft de rapper inmiddels een flinke muziek- én filmcarrière achter de rug. Met meer dan 30 vertoningen op het witte doek, 4 solo albums en geweldige collaboraties is het meer dan duidelijk dat Yasiin Bey (Mos Def) niet heeft stil gezeten.

Albums als Black on Both Sides, The New Danger en True Magic zijn al echte classics. Op 3 en 11 april staat Yasiin Bey (Mos Def) in Paradiso. Helaas moeten we ook mededelen dat dit concert deel is van zijn afscheidstour, gezien de rapper is gestopt met het maken van muziek, en ook stopt met touren.

Yasiin Bey (Mos Def)
Datum: Maandag 03 april 2017 (Extra Concert)
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 3 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek