Mariza naar Muziekgebouw Eindhoven

Ticketmaster
Mariza naar Muziek- gebouw Eindhoven
Mariza naar Muziek- gebouw Eindhoven

De Mozambikaanse Mariza groeide vanaf haar derde jaar op in Lissabon, te midden van de fadokroegen in de volkswijk Mouraria. De melancholieke Portugese muziek heeft haar gevormd, of zoals zij het zelf verwoordt: “Ik begrijp mezelf door fado te zingen”. Inmiddels doet zij dat op bijna alle continenten met zeer veel succes. Mariza is met afstand de belangrijkste Portugese stem sinds Amália Rodrigues.

Met het live programma ‘Mundo’ (en de gelijknamige cd uit 2015) doorkruist Mariza de wereld. Het is een muzikaal reisdagboek waarin zij Kaapverdië, Spanje, Argentinië en uiteraard Portugal aandoet. Mariza wil met Mundo haar intieme binnenwereld met het publiek delen. Met haar versie van de fado maakt Mariza de wereld kleiner en brengt ze onbekende streken dichtbij. Voor de liefhebbers: naast nieuw werk zal zij vast en zeker ook klassiekers zingen als Ó Gente da Minha Terra, Chuva en O Tempo Não Para.

Mariza
Datum: Donderdag 30 november 2017
Zaal: Muziekgebouw Eindhoven
Aanvang: 20.15 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek