Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar Caprera

Ticketmaster
Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar Caprera
Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar Caprera

Vrolijke soulvolle indiefolk met een vintage randje gepresenteerd door Patronaat in het Bloemendaalse openluchttheater Caprera. De Amerikaanse zanger en gitarist Nathaniel Rateliff heeft samen met zijn zeskoppige band The Night Sweats twee albums uitgebracht in de afgelopen twee jaar. Daarvoor speelde Nathaniel Rateliff solo authentieke folksongs in de lijn van Iron & Wine en Bon Iver. Inmiddels is zijn folky sound doordrenkt met up-tempo soul en rhythm & blues nu hij met band speelt. Live is de band opzwepend en betovert Nathaniel Rateliff je binnen no-time met zijn diepe en emotioneel geladen stem. Het meest gestreamde nummer S.O.B. (meer dan 42 miljoen streams!) is afkomstig van hun eerste gelijknamige album. Hun tweede album ‘A Little Something More From’ werd vorig jaar uitgebracht.

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats
Datum: Di 27 juni
Zaal: Caprera, Bloemendaal
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
De voorverkoop voor deze show start vrijdag 3 maart vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek