Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar de Oosterpoort

Ticketmaster
Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar de Oosterpoort
Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar de Oosterpoort

Nathaniel Rateliff is een Amerikaanse zanger met een diepe en emotioneel geladen stem. Met zijn zevenkoppige begeleidingsband The Night Sweats maakt Rateliff up-tempo soul in combinatie met rhythm & blues, met opzwepende en stomende live optredens als resultaat!

De muzikanten staan garant voor een opzwepende live-show en dat bewezen ze vorig jaar in een uitverkochte Kleine Zaal. Nu komen ze terug naar De Oosterpoort voor een show in de Grote Zaal! Leven in vrijheid en volledig kunnen opgaan in de muziek, op 28 juni wordt de sfeer net zo intiem en de temperatuur net zo hoog als bij het optreden van vorig jaar. Al enthousiast geworden? Beleef het gevoel van roadtrippen samen met Nathaniel Rateliff & The Night Sweats!

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats
Datum: Woensdag 28 juni
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00
De kaartverkoop start op vrijdag 3 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek