New Cool Collective naar 013

Ticketmaster
New Cool Collective naar 013
New Cool Collective naar 013

New Cool Collective is al jaren een pionier in de jazz industrie. De band heeft over heel de wereld getoerd en hebben ook al aardig wat festivals van hun lijstje kunnen afstrepen. Zo kun je denken aan Sziget in Boedapest, Fuji Rock in Japan, Roskilde in Denemarken en nog veel meer. De Nederlandse Jazz band bracht in 2016 voor het laatst een album uit, genaamd ‘The Things You Love’, in samenwerking met Matt Bianco (Mark Reilly). Na verschillende samenwerkingen werd het weer eens tijd voor een ‘eigen’ project en heeft New Cool Collective een nieuw album opgenomen. Dit in navolging van de succesvolle plaat Electric Monkey Sessions. Vanavond zullen zij de nieuwe plaat live ten gehore brengen dus trek je dans schoenen aan, heupjes los, en dance the night away!

New Cool Collective
Datum: 14 december
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek