Omar naar de Boerderij

Ticketmaster
Omar naar de Boerderij
Omar naar de Boerderij

Omar wordt wel ‘The King of British soul’ genoemd. Begin jaren ’90 scoorde hij zijn eerste hit met “There is nothing like this”. Inmiddels is hij uitgegroeid tot één van de meest geliefde soul vocalisten ter wereld. Omar is een inspiratiebron voor velen, waaronder Maxwell, Jill Scott, Erykah Badu, Pharrell Williams en zelfs voor Stevie Wonder. Met zijn krachtige soulvolle stem heeft hij de wereld veroverd.

Omar verkocht wereldwijd meer dan een miljoen albums. Hij is veelzijdig, innovatief en zijn live performances zijn keer op keer indrukwekkend. Omar heeft verschillende awards op zijn naam staan, vanwege zijn invloedrijke bijdragen aan de muziekindustrie. Voor de promotie van zijn nieuwe album “Love In Beats” (2017) komt hij met zijn volledige live band naar Nederland. De plaat is divers en bevat Caribische ritmes en elementen van soul, funk en jazz. Uiteraard zullen hits als “there is nothing like this”, “sing”, “golden brown”, “come on”, ‘Saturday“, be thankful” tijdens dit concert niet ontbreken. De band bestaat naast Omar uit Lennox Cameron, Colin McNeish, Hawi Gondwe en Daren Abraham.

Omar
Datum: zaterdag 17 juni 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek