Pokey LaFarge naar Doornroosje

Ticketmaster
Pokey LaFarge naar Doornroosje
Pokey LaFarge naar Doornroosje

Met zijn goed geoliede begeleidingsband brengt Pokey LaFarge een authentieke mix van rauwe country, blues, jazz, ragtime en western swing. De muziek van Pokey LaFarge klinkt nog steeds alsof hij al decennia lang rondzwerft aan de oevers van de Mississippi, spelend op zijn banjo. In werkelijkheid is het een innemende jongeman met een grote passie voor vervlogen tijden.

De zelfgeschreven songs met tongue-in-cheek humor kaarten onderwerpen aan als de ‘Roaring Twenties’, de ‘Great Depression’ en ‘Black Tuesday’. Hierdoor lijkt het helemaal of de strak in het pak gestoken Pokey en zijn vrienden rechtstreeks uit de jaren dertig komen.

Afgelopen jaren veroverde Pokey LaFarge vele harten met zijn muziek en live optreden, speelde ruim 250 optredens op vijf continenten en deelde hij het podium met gelijkgestemden als Jack White, The Raconteurs, Wanda Jackson, Old Crow Medicine Show en Carolina Chocolate Drops.

Pokey LaFarge
Datum: 28 april
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek