Richie Kotzen Band naar Boerderij

Ticketmaster
Richie Kotzen Band naar Boerderij
Richie Kotzen Band naar Boerderij

De Amerikaanse songwriter/gitarist/zanger Richie Kotzen verwierf bekendheid met bands als Posion en Mr. Big. Sinds 2012 is hij tevens de frontman van The Winery Dogs, een project waarmee hij samen met drummer Mike Portnoy en bassist Billy Sheehan voor vele uitverkochte zalen heeft gestaan. Dit jaar komt Richie’s nieuwe soloalbum “Salting Earth” uit en dit is de kans om deze nieuwe nummers live te horen.

Richie’s carrière begon eind jaren ’80 toen zijn debuutalbum werd opgepikt door de media. Hij kreeg veel aandacht voor zijn, toen al, sublieme gitaarstijl. Twee jaar later trad hij toe tot Poison en schreef meteen een gedeelte van het succesalbum “Native Tongue” (1993). Enkele jaren later nam hij het stokje over van Paul Gilbert in de band Mr. Big. Ook met deze band had Richie veel succes. Mike Portnoy koos Richie Kotzen uit als zanger en gitarist voor zijn nieuwe project The Winery Dogs. Dit super trio staat wereldwijd voor uitverkochte zalen.

Richie Kotzen Band
Datum: donderdag 31 aug 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek