Sepultura naar Hedon

Ticketmaster
Sepultura naar Hedon
Sepultura naar Hedon

Sepultura is één van de hoofdrolspelers in de trash metal underground scene. Met een zowel inventief en energiek als raw en primitief geluid heeft de band Zuid-Amerika voor eeuwig op de metal map gezet. Vroegere album zoals Morbid Visions, Schizophreia en Beneath The Remains hebben de toon gezet in een nieuwe brute tak van heavy metal, en de knalplaten als Chaos AD en Roots zorgden in de jaren 90 voor wereldwijd succes en zijn een groot invloed geweest voor vele generaties metalmuzikanten die volgden.

20 jaar later in 2017 brengt de Braziliaanse band haar 14de (!) album uit. De plaat Machine Messiah staat ouderwets vol met non-nonsense heavy metal, monsterlijk duistere nachtmerrie achtige nummers en solo’s waar je mond van openvalt. De plaat is volgens gitarist Andreas Kisser een product van 100% inspiratie en energie, en is één van de hoogtpunten van de al 32-jaar durende carrière van de 4-koppige metalband.

Sepultura is metal met een gigantisch hart, een hoofd vol inspiratie en één voet vol op het gaspedaal.

Sepultura
Datum: zo 09 juli 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek