Shantel & Bucovina Club Orkestar naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Shantel & Bucovina Club Orkestar naar Tivoli Vredenburg
Shantel & Bucovina Club Orkestar naar Tivoli Vredenburg

De Duitse dj/muzikant Shantel is inmiddels vaker in Tivoli en TivoliVredenburg geweest dan onze conciërge. Maar wat ons betreft is dat nog niet vaak genoeg, want Shantel staat met zijn klezmerknallers elke keer garant voor Feest met de hoofdletter F van Fanfare. Vanavond neemt hij zijn Servische blaasorkest weer mee voor een dampende set balkanbangers. Hoewel, Shantels muzikale universum is eigenlijk grenzeloos: op zijn laatste album Viva Diaspora (2015) heeft hij zich laten inspireren door de dubreggae-producties van Lee ‘Scratch’ Perry. Wij zeggen: Noroc! (Da’s ‘Proost!’ in het Roemeens…)

Shantel & Bucovina Club Orkestar
Datum: 02 december
Datum: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:00
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek