St. Paul & The Broken Bones naar Doornroosje

Ticketmaster
St. Paul & The Broken Bones naar Doornroosje
St. Paul & The Broken Bones naar Doornroosje

De Amerikaanse band St. Paul & The Broken Bones brak enkele jaren geleden door met hun single ‘Call Me’. Het leverde de band afkomstig uit Birmingham, Alabama veel succes op met een vol tourschema tot gevolg.

Zanger Paul Janeway klinkt als de blanke reïncarnatie van Otis Redding. Samen met zijn zes vrienden maakt hij van elk concert een dampende en stampende southern-soul-show. Een show die doorspekt is van een authentiek en retro-geluid die vol overgave en passie wordt gespeeld. Hun debuutalbum ‘Half the City’ werd geproduceerd door Alabama Shakes-lid Ben Tanner en bestaat uit een dozijn rauwe en broeierige soulnummers waar de geesten van Sam&Dave, Otis Redding en Wilson Pickett in het rond dansen. Eind vorig jaar verscheen hun tweede album ‘Sea Of Noise’.

St. Paul & The Broken Bones
Datum: 11 juli
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek