Vader & Immolation naar Doornroosje

Ticketmaster
Vader & Immolation naar Doornroosje
Vader & Immolation naar Doornroosje

Anno 2017 is er bij de oudgedienden van Vader nog geen spoor van slijtage te bekennen. De Polen brengen met enige regelmaat nieuw werk uit, waarvan ‘The Empire’ uit 2016 het laatste wapenfeit is. Live is Vader nog steeds ongenaakbaar. Een nietsontziende metalmachine die een muur van geluid weet te produceren die moddervet klinkt, maar tegelijkertijd zeer goed te volgen is. De ultieme band om bij te headbangen.

Immolation draait ook alweer een tijdje mee, maar net als bij Vader zit de sleet er nog lang niet op. De Amerikaanse band behoort ook tot een van de weinigen waarbij je aan een halve noot genoeg hebt om te horen dat je met Immolation te maken hebt. De lompe technische ‘old school’ death metal klinkt dan ook weergaloos goed. Hun laatste plaat, ‘Atonement’, is onlangs uitgebracht door Nuclear Blast en krijgt unaniem lovende recensies en dat is meer dan terecht!

De eerste support is het brute death metal gezelschap Monument of Misanthropy uit Oostenrijk.

Vader & Immolation
Datum: 05 april
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 18:30
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek