Valerie June naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Valerie June naar Tivoli Vredenburg
Valerie June naar Tivoli Vredenburg

Zelf noemt de Amerikaanse singer-songwriter Valerie June haar muziek ‘organic moonshine roots music’ – een uitstekende term voor de unieke mix die ze maakt van folk, bluegrass, soul en gospel. En dan is er nog haar stem, die het midden houdt tussen die van Billie Holiday, Wanda Jackson en Dolly Parton. Valerie June’s doorbraak kwam in 2013 dankzij haar album Pushin’ Against A Stone, een plaat die haar zelfs tot in het Witte Huis bracht. Op 10 maart verschijnt de opvolger The Order Of Time – de wonderschone eerste single Astral Plane is alvast een Van Morrison-achtig, bijna etherisch nummer!

Valerie June
Datum: 01 mei
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek