Yung Internet naar 013

Ticketmaster
Yung Internet naar 013
Yung Internet naar 013

Yung Internet gaat vanavond down under als Australië in de Jupiler Zaal. De Amsterdamse crew maakte de afgelopen jaren al indruk in de underground met hun lome trapsounds en anthems als ‘Binnenstad’ en ‘Cooldown Café’. Met de nieuwe EP’s evolueerde DJ Hyperlink zijn geluid ook naar meer dansbare tracks. Vanavond presenteert Yung Internet hun laatste album ‘Dixiland’. De laatste keer dat deze crew Tilburg aandeed was het in no-time uitverkocht, dit keer wordt de opzet wel anders. Is het het verhaal dat ze willen gaan vertellen? Of komt het dan toch door die gekke WC-dame inclusief Dixi on stage? Misschien is het de aanwezigheid van een bepaalde prins uit noord? Of is het de aanwezigheid van Victoire en Festus a.k.a. de Sexbeesten uit Nijmegen, inclusief hun nieuwe dansmoves?

Hoe je het ook went of keert, dit is de Yung Internet tour en we gaan er van genieten.

Yung Internet
Datum: 16 april
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek