Yung Internet naar Hedon

Ticketmaster
Yung Internet naar Hedon
Yung Internet naar Hedon

Donnies, wifi, affoes, pakketjes en de binnenstad. Welkom in de wereld van Yung Internet. Rappers Young Mau en Yelli nemen je mee naar het nachtleven van Amsterdam waar alles gebeurt wat God verboden heeft. Producer Hyperlink verzorgd de producties en creëert met zijn duistere, grimmige en met vlagen trippy beats de perfecte ambiance voor verhalen over het Leidseplein, afterparty’s en hardgaan. Eind 2016 bracht de Amsterdamse rapgroep het album Dixieland uit, een ode aan feestjes en festivals. Dit jaar trappen ze af met de Dixitour.

‘’De meeste mensen weten wel ongeveer hoe het er aan toe gaat bij een Yung Internet show, maar deze tour wordt totaal anders.

“Waarom?” vraag je je misschien af…

Misschien is ’t het verhaal wat we willen gaan vertellen? Of komt het dan toch door die gekke WC-dame inclusief Dixi on stage? Misschien is het de aanwezigheid van een bepaalde prins uit noord? Of is het de aanwezigheid van Victoire en Festus a.k.a. de Sexbeesten uit Nijmegen, inclusief hun nieuwe dansmoves. Hoe je het ook went of keert, dit is onze eerste tour en we gaan er van genieten. Dit willen we graag samen met jou doen, dus begin te swipen en schaf alvast een ticket aan want dit gaat er eentje worden. We promise.’’

~ Yng_intrnt

Yung Internet
Datum: do 04 mei 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:30
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek