Jake Miller + Over Atlantic naar Paradiso Noord / Tolhuistuin

Ticketmaster
Jake Miller + Over Atlantic naar Paradiso Noord / Tolhuistuin
Jake Miller + Over Atlantic naar Paradiso Noord / Tolhuistuin

De uit Miami afkomstige Jake Miller is artiest, acteur en model. Hij brak in 2016 op muzikaal gebied door met de hit ‘First Flight Home’ en kan sindsdien rekenen op miljoenen streams en immense online sociale achterban. Met Travie McCoy maakte hij de volgende hit ‘Dazed and Confused’. Tot die tijd is Miller vooral aan het rappen, maar besloot voor zijn laatste EP ‘Overnight’ het over een andere boeg te gooien. De pas 23-jarige ging zingen en paste zijn stijl aan van hiphop naar meer funk en pop.

Jake Miller + Over Atlantic
Datum: Zondag 30 april 2017
Zaal: Paradiso Noord / Tolhuistuin
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek