Akae Beka naar de Melkweg

Ticketmaster
Akae Beka naar de Melkweg
Akae Beka naar de Melkweg

De uit Amerika afkomstige iconische reggaeformatie Akae Beka werd in 2015 gevormd door de leden van de reggaeband Midnite. Met charismatische frontman en zanger Vaughn Benjamin aan het roer maken deze autoriteiten in het roots-reggae genre nog steeds die bedwelmende, spirituele deep roots en reggae die we van hen gewend zijn. Hun live shows trekken je in een diepe, lome trance waar je zo lang mogelijk in wilt blijven hangen. Dit voorjaar brengt Akae Beka voor het eerst hun nieuwste releases ‘Hommage to the Land’, ‘Portals’ en ‘Livicated’ live ten gehore in Europa en mogen wij ze met gepaste trots in onze OZ komen verwelkomen.

Akae Beka
Datum: 02 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek