Amber Gomaa naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Amber Gomaa naar Tivoli Vredenburg
Amber Gomaa naar Tivoli Vredenburg

De Nederlandse zangeres/toetseniste Amber Gomaa studeerde met topcijfers af aan het conservatorium, leerde het vak bij Alain Clark en maakte deel uit van de band van Jett Rebel. Maar Gomaa heeft veel te veel talent voor een plekje achter op het podium, en dus treedt ze sinds 2015 op de voorgrond met haar eigen muziek: vrolijke poppy soul met elektronische invloeden waarbij vooral haar lenige stem de aandacht trekt. Debuutalbum Moonchild is net uit en belooft – net als de voorafgaande ep Sun Gazing (2015) – een grote toekomst. Of zoals ze zelf al zong op haar eerste single: I Want It!

Amber Gomaa
Datum: 09 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 21:45
Zaal open: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek