DAAN naar Hedon

Ticketmaster
DAAN naar Hedon
DAAN naar Hedon

Singer-songwriter DAAN wordt ook wel de ‘hofnar van de werkelijkheid’ genoemd. De Belgische zanger vertelt verhalen die af en toe doen denken aan grootheden als Johnny Cash, begeleid door een arrangement van strak gitaarspel en hakkelende piano’s. Zo nu en dan wordt er geflirt met rock, disco en blues. Daniël deed in de afgelopen 25 jaar meer dan 2500 optredens en bracht maar liefst 9 soloalbums uit, zowel Engels als Franstalig. De ex-Dead Man Ray zanger maakte daarnaast filmmuziek voor bioscoop- en televisiefilms en won in 2010 én 2011 de Music Industry Award voor beste mannelijke soloartiest.

DAAN
Datum: vr 22 sep 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Let op: kaartverkoop start zaterdag 11 maart om 9:00uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek