Daan naar Patronaat

Ticketmaster
Daan naar Patronaat
Daan naar Patronaat

Innemend en bevlogen, van een Franse Chanson ontaarden in een ware rave party, dat is Daan. Daan’s meest recente CD ‘Nada’ is een muzikaal reisverslag van Daan in het Spaanse Andalusia, de wildheid en de sfeervolle indrukken vertaald naar muziek. Daan vertelt het volgende over dit avontuur:

”Muzikaal was het een subtiele uitdaging; zoveel mogelijk de oorspronkelijke, solo, sfeer houden. We hebben het geluk gehad om geniale vrienden muzikanten hun ding te laten doen. Maar vooral Stef, die als sounddesigner z’n opnames van de derde reis, waarbij hij zelf meegereden was, magistraal heeft verwerkt in songs als Temptation, Friend, en ook zeer geraffineerde arrangementen aan oa Fermavida en Wrong Heart heeft toegevoegd, snapte onze spaanse koorts.

Soit, je maakt platen niet voor jezelf, maar deze toch ’n beetje – en ik ben een blij man.”

Daan
Datum: 12 oktober
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Let op: de kaarverkoop voor deze show start zaterdag 11 maart vanaf 10.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek