Diggy Dex naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Diggy Dex naar De Oosterpoort
Diggy Dex naar De Oosterpoort

Diggy Dex is een bekende naam in de Nederlandse hiphop wereld. In september 2016 kwam zijn vijfde album ‘Golven’ uit met daarop de hit ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’. Deze is nu al platina en wordt al meer dan een jaar gedraaid op diverse radiostations. Ook won hij met dit nummer de Buma NL award ‘Beste Single Pop’.

Afgelopen zomer had Diggy Dex een hit met Ali B met het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’, waarop hij vervolgens te zien was in het tv-programma ‘Ali B Op Volle Toeren’. Diggy Dex was vaker op tv te zien bij onder andere ‘Ik Hou Van Holland’ en ‘NOS Sportgala’.

Er stroomden lovende reacties binnen op zijn najaars-clubtour ‘Golven’, waardoor hij nu de smaak te pakken heeft. In 2017 staat hij daarom weer op het podium, waaronder op 23 december in Groningen!

Diggy Dex
Datum: Zaterdag 23 december
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek