Don Carlos naar de Melkweg

Ticketmaster
Don Carlos naar de Melkweg
Don Carlos naar de Melkweg

Don Carlos is al 44 jaar niet weg te denken uit de reggae scene. Als medeoprichter van Black Uhuru behaalde hij grootse successen met het debuutalbum ‘Love Crisis’, welke later opnieuw uitgebracht werd als ‘The Black Sounds of Freedom’. Ondanks deze successen besloot Don Carlos solo te gaan en wist met zijn melodieuze roots-reggae vooral begin jaren 80 vele hits te scoren, zoals ‘Late Night Blues’, ‘Nice Time Tonight’ en ‘Johnny Big Mouth’. In 1989 keerde hij weer met de originele Black Uhuru-bezetting terug op de planken, bracht vier absolute klassiekers uit en besloot in 1994 wederom solo verder te gaan. Op 10 augustus staat Don Carlos voor de derde keer bij ons in de OZ, don’t miss it!

Don Carlos
Datum: 10 augustus
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek