Eddie Jobson & Marc Bonilla naar de Boerderij

Ticketmaster
Eddie Jobson & Marc Bonilla naar de Boerderij
Eddie Jobson & Marc Bonilla naar de Boerderij

Eddie Jobson (UK, Roxy Music, Frank Zappa, Jethro Tull) & Marc Bonilla (Keith Emerson Band) komen exclusief naar Zoetermeer voor een semi-akoestisch eerbetoon aan hun muzikale partners John Wetton en Keith Emerson, die beiden onlangs zijn overleden.Je kunt o.a. de volgende nummers verwachten: Carrying No Cross, Rendezvous 6.02, From The Beginning, Starless en Fallen Angel. Ondanks dat er geen drummer meekomt, kun je ook steviger werk verwachten zoals Lucky Man, inclusief de Moog solo.

Eddie Jobson & Marc Bonilla
Datum: woensdag 26 april 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek