Eddie Vedder naar AFAS LIVE

Ticketmaster
Eddie Vedder naar AFAS LIVE
Eddie Vedder naar AFAS LIVE

In mei komt Pearl Jam frontman Eddie Vedder naar Amsterdam voor twee solo optredens in AFAS Live. De shows vinden plaats op maandag 29 en dinsdag 30 mei en zijn onderdeel van een reeks Europese concerten die Vedder zal geven in de maanden mei en juni. De support act voor de shows is de Ierse singer-songwriter Glen Hansard. De kaartverkoop voor de shows in Amsterdam start aanstaande vrijdag 10 maart om 10.00 uur via Ticketmaster.

Eddie Vedder is natuurlijk bekend als de frontman van de legendarische rockband Pearl Jam. Zijn eerste volledige release als solo-artiest kwam in 2007 met de beroemde soundtrack voor de film Into The Wild. Voor het album behaalde Vedder een Golden Globe Award voor het nummer Guaranteed. In 2011 verscheen het album Ukulele Songs. Voor dit album ontving hij een Grammy nominatie voor Best Folk Album. Later dit jaar wordt Eddie Vedder samen met zijn bandgenoten van Pearl Jam opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Eddie Vedder
Datums: Maandag 29 en dinsdag 30 mei
Zaal: AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 19:45
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 10 maart om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek