Fourplay naar de Boerderij

Ticketmaster
Fourplay naar de Boerderij
Fourplay naar de Boerderij

Fourplay verkent al meer dan 25 jaar de onbegrensde mogelijkheden van de jazz. De unieke en innovatieve sound van deze legendarische fusion groep is tijdloos.

Fourplay ontstond toen Lee Ritenour, Nathan East en Harvey Mason een bijdrage leverden aan het album “Grand Piano Canyon” van Bob James. Deze samenwerking beviel zo goed en de vier heren besloten om samen muziek te blijven maken. Acht jaar later kwam Larry Carlton op de plaats van Lee Ritenour en sinds 2010 wordt deze plek ingenomen door Chuck Loeb. Hij heeft zijn sporen in de jazzwereld ruimschoots verdiend, zo zat Loeb jaren in de fusion band Metro. Hun meest recente release “Silver” (2015) markeert het 25-jarig jubileum van de groep. De band bestaat uit Bob James (keyboards), Nathan East (Bass, vocals), Harvey Mason (drums) en Chuck Loeb (guitar).

Fourplay
Datum: dinsdag 18 juli 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek