HIM naar 013

Ticketmaster
HIM naar 013
HIM naar 013

We hebben goed nieuws en slecht nieuws. Om met het slechte te beginnen: HIM stopt ermee! Het goede nieuws: de afscheidstour komt ook langs 013. His Infernal Majesty blinkt al jaren uit in sensuele rock met veel gothic invloeden. Geen andere groep wist zo goed de gothic rock van bijvoorbeeld The Cure en The Mission, maar ook Type O Negative uit de jaren 80 en 90 te halen en in zo’n epische en catchy nummers te vertalen. “Love Metal” noemt de groep het zelf, naar het album dat ze over de hele wereld bekend maakte in 2003.

Nederland was er echter een stuk eerder bij. Met het album ‘Razorblade Romance’ (2000) bouwde de Finnen namelijk al een flinke fanbase op, vooral door het geweldige nummer ‘Join Me In Death’ (nog steeds de bestverkopende single van een Finse band ter wereld). Inmiddels staat de teller op 8 albums, waarvan ‘Tears On Tape’ (2013) de laatste was. En daarmee is de maat voor de band wel vol. Nadat drummer Gas Lipstick eerder al te kennen gaf ermee te stoppen, houdt HIM het nu helemaal voor gezien. Dit is je laatste kans om die geweldige nummers nog één keer live te zien!

HIM
Datum: 12 december
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek