Hiromi Duet featuring Edmar Castañeda naar de Boerderij

Ticketmaster
Hiromi Duet featuring Edmar Castañeda naar de Boerderij
Hiromi Duet featuring Edmar Castañeda naar de Boerderij

Sinds haar debuut in 2003 is de Japanse pianiste Hiromi niet meer weg te denken uit de internationale Jazz scene. Op 17 jarige leeftijd trad ze al op met Chick Corea. Sindsdien ontwikkelde Hiromi haar eigen stijl en wordt ze wereldwijd gezien als één van de parels van de Jazz scene. Hiromi wordt tijdens deze avond vergezeld door de Colombiaanse harpist Edmar Castañeda.

Wat Hiromi zo interessant maakt is dat haar muzikale benadering geen grenzen kent. Met haar creatieve energie en gepassioneerde spel vol emotie weet zij haar publiek te hypnotiseren. Edmar Castañeda, de zoon van de beroemde muzikant en docent Pavelid Castañeda, werkte eerder samen met vele muzikale grootheden waaronder jazzgitarist John Scofield. In 2016 werd Hiromi tijdens een festival betoverd door de adembenemende klanken van Edmar’s harp De Japanse pianiste was zo onder de indruk van zijn spel, dat zij meteen dacht aan een samenwerking. Nadat ze samen in The Blue Note in New York speelden, ontwikkelde het duo een intense connectie. Een opwindend duo was geboren! Kom en ontdek hun betoverende muzikale chemie!

Hiromi Duet featuring Edmar Castañeda
Datum: woensdag 17 mei 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek