Jamiroquai naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Jamiroquai naar Ziggo Dome
Jamiroquai naar Ziggo Dome

Op woensdag 8 november komt Jamiroquai na een afwezigheid van zo’n 6 jaar weer voor een optreden naar Nederland. Jamiroquai mag wel één van de meest invloedrijke Britse bands van de afgelopen 25 jaar genoemd worden. De band verkocht wereldwijd meer dan 26 miljoen albums en met het album ‘Travelling Without Moving’, met onder andere de hits Virtual Insanity en Cosmic Girl, behaalden ze een vernoeming in het Guinness Book of World Records voor het best verkopende funk album aller tijden.

Op vrijdag 31 maart brengen ze het langverwachte nieuwe album Automaton uit. Het achtste studioalbum van de elektronische soul funk-sterren is geschreven en geproduceerd door frontman Jay kay en toetsenist Matt Johnson.
Automaton is de opvolger van het album Rock Dust Light Star uit 2010. Jay Kay zegt over het nieuwe album: “The inspiration for Automaton is in recognition of the rise of artificial intelligence and technology in our world today and how we as humans are beginning to forget the more pleasant, simple and eloquent things in life and in our environment including our relationship with one another as human beings.”

Jamiroquai
Datum: 08 november
Zaal: Ziggo Dome
Aanvang: 20.00 uur
De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag, 10 maart, om 10 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek