Kiefer Sutherland & His Band naar 013

Ticketmaster
Kiefer Sutherland & His Band naar 013
Kiefer Sutherland & His Band naar 013

Op vrijdag 16 juni 2017 komt er een wereldberoemde Hollywoodacteur naar Tilburg. Kiefer Sutherland is bekend van films als ‘The Lost Boys’, ‘Flatliners’, ‘Melancholia’ en ‘A Few Good Men’, maar de meeste mensen zullen hem herkennen als Jack Bauer van de hitserie ‘24’. In 2016 bracht hij zijn debuutalbum uit vol eerlijke country- en Americana-nummers en dit album brengt hem naar 013. Tickets kosten €30 (excl. servicekosten) en gaan vanaf woensdag 8 maart 2017 om 10:00 uur in de voorverkoop.

Vaak komt het niet voor dat er een Hollywoodster in Tilburg rondloopt. Maar Kiefer Sutherland is niets minder dan een grootheid met een ontzagwekkend palmares. ‘Stand By Me’, ‘The Lost Boys’, ‘Young Guns’, ‘Flatliners’, ‘A Few Good Men’, ‘A Time to Kill’, ‘Dark City’, ‘L.A. Confidential’, ‘Melancholia’… de lijst is gigantisch. Maar de meeste bekendheid verwierf Sutherland met zijn rol als Jack Bauer in de hitserie ‘24’.

Wat minder mensen weten is dat Sutherland, naast competitief lassowerper en cowboy, ook een eigen label heeft (Ironworks) waarmee hij lokale country, roots en Americana artiesten een kans geeft om hun plaat uit te brengen. Omringt door artiesten als HoneyHoney, Rocco DeLuca en Burden begon Kiefer ook zelf nummers te schrijven. En die nummers werden in 2016 gebundeld op zijn debuutalbum ‘Down In A Hole’.

Op dit album laat Kiefer horen een groot talent te hebben voor rauwe country en Americana. Wat dat betreft zeggen nummers als ‘Not Enough Whiskey’, ‘Down In A Hole’ en ‘Calling Out Your Name’ genoeg. Sounds Like Nashville schreef over het album: “Quite honestly, one gets the feeling that he’s lost many of the people he has held those moments with en route to where he is now – which is what makes this album a keeper. It’s not flashy. It’s honest. The way that pure music is supposed to be!”. Op vrijdag 16 juni komt Sutherland met zijn band naar de intieme Jupiler Stage van 013.

Kiefer Sutherland & His Band
Datum: Vrijdag 16 juni 2017
Zaal: 013
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek